Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbruiksmateriaal

Verbruiksmateriaal

Het is onmisbaar in ziekenhuizen, klinieken en praktijkruimtes waarin dagelijks medische behandelingen verricht worden; verbruiksmateriaal. Om snel, veilig en precies medische werkzaamheden te kunnen verrichten is het van belang dat er genoeg verbruiksmiddelen beschikbaar zijn. Plastimed biedt een ruim assortiment aan verbruiksmateriaal zoals onder andere bedbescherming, papier en hechtmateriaal, maar ook overig verbruiksmateriaal die gebruikt worden voor persoonlijke bescherming, urologie, sterilisatie, verloskunde, chirurgie en op de OK.

Resultaat 1–30 van de 2037 resultaten wordt getoond

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak

Bij gebruik van verbruiksmateriaal is het van belang is snel, veilig en steriel te werk te gaan. Gebruiksgemak staat hierin voorop, want het verwisselen van disposables mag geen invloed hebben op het veilige verloop van de behandeling. Voor zowel de bescherming van de patiënt als die van de medische behandelaar bieden wij diverse oplossingen zoals handschoenen, mondkapjes, beschermjassen en schorten maar ook kun je bij ons terecht voor hechtdraad, huidlijm, beddengoed, desinfectans, netbroekjes, katheters, afdekdoeken en gatdoeken, beenhoezen, afzuigpompen, afzuigbuizen, self-seal sterilisatiezakjes, demiwater en AED-pads.

Verbruiksmaterialen online bestellen

Bij Plastimed bestel je online een compleet assortiment wegwerp accessoires zoals facial tissues, onderzoekbankpapier, mutsen en haarbandjes, schoenovertrekken, beschermbrillen, onderleggers, incisiefolie, urinezakken, incontinentie, contactgel, speculum, poetsset, plakstroken, zuigslangen en sterilisatie rollen. Bent u op zoek naar medisch verbruiksmateriaal dan bent u bij Plastimed aan het juiste adres.

Medisch verbruiksmateriaal kopen

Medische disposables worden gebruikt in vrijwel alle gebieden binnen de zorg en zijn onmisbaar in ziekenhuizen, huisartsenposten, groepspraktijken, zorginstellingen poliklinieken en spoedeisende hulp. Plastimed biedt een compleet assortiment hechtstrips, bescherming maskers, papieren handdoeken, hecht staplers, urineflessen en bekers, urinaal, procedure trays, instrumenten velden, armbedekking, overzetslopen, afdekmateriaal, afzuigpotten, rookafzuigers, slijmzuigers, indicator tape, demiwater en pain management. Bestel gemakkelijk, snel en veilig verbruiksmaterialen bij Plastimed.

Alleen de beste merken medische disposables

Plastimed levert een breed scala aan medische disposables en toebehoren van alleen betrouwbare merken als Hartmann, Clinhand, Parker, Blayco, Klinion en Protexis.

Medische verbruiksmiddelen kopen bij Plastimed

Je bent bij Plastimed aan het juiste adres voor verbruiksmaterialen die bijdragen aan een soepele verloop van de behandeling. Via onze webshop kunt u veilig betalen, en heeft u de mogelijkheid om direct of op rekening een bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt direct verwerkt in ons systeem en wordt zo snel mogelijk verzonden. Heeft u vragen over een product? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Niet tevreden over uw bestelling? U kunt binnen 14 dagen uw bestelling gratis terug sturen.

Filteren

Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Substantie
Uitvoering