Voor hulp en advies

0251 - 247233

Hechtstrips

Hechtstrips worden gebruikt bij oppervlakkige verwondingen op de huid, snijwonden en scheurwonden. De pleister is bedoeld om de wondranden bij elkaar te brengen en zonder te veel spanning op de huid te leggen. Hechtstrips zijn een onmisbaar hulpmiddel voor zorgverleners en in de EHBO verbanddoos.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 24 resultaten

Hechting materialen voor kleine verwondingen

Hechting strips zijn zeer multifunctioneel en een onmisbaar hulpmiddel voor zorgverleners. Ook valt het aan te raden om altijd voldoende hechtstrips in de EHBO-koffer te hebben. Je gebruikt de hechtstrips voor het dichten van kleine snij- en scheurwonden en ter ondersteuning van hechtingen. Bij Plastimed heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan hechtstrips en ander hechtmateriaal.

De toepassing van een hechtstrip

Met een hechtstrip breng je de wondranden bij elkaar, zonder dat er te veel spanning op de huid komt te staan. Dit hulpmiddel is geschikt voor oppervlakkige verwondingen van de huid. Met de hechtpleisters beperk je de kans op littekenvorming en kan de wond mooier genezen. Je brengt de smalle, zelfklevende strips strak en dwars over de wond aan. Hierdoor is de wond goed gesloten waardoor deze netjes kan genezen. De hechtstrips zijn hypoallergeen, latexvrij en ademend, zodat ze niet irriteren op de huid.

Alleen kwaliteitsmerken bij plastimed

Alle hechting strips in het aanbod van Plastimed zijn van hoogwaardige merken. Je hebt onder meer de keuze uit hechtpleisters van BSN, 3M en Bayer. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zorg dat je goed voorbereid bent en plaats je bestelling voor hechtstrips en pleisters in de shop van Plastimed.