Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbruiksmateriaal > Bedbescherming

Bedbescherming

Houd je bed schoon en droog bij incontinentie, wondzorg of bedplassen met hoogwaardige producten voor bedbescherming. Bij Plastimed koop je onder meer wasbare- en wegwerponderleggers om het matras te beschermen.

Filters

Productcategorieën
Steriel

Resultaat 1–30 van de 44 resultaten wordt getoond

Bedbescherming voor in de zorg en thuis

Met goed absorberende matrasbeschermers en -onderleggers blijft het matras droog en verleng je de levensduur ervan. Ook zorgt het gebruik van een onderlegger voor optimale hygiëne. De onderleggers zijn voorzien van een sterk absorberend diamantpatroon dat vocht snel verspreidt en opneemt. Zo blijft de huid gezond en heeft de patiënt altijd een schoon en droog gevoel. De hoogwaardige bedbescherming wordt veel gebruikt in de zorg, maar is ook uitermate geschikt voor thuis. Je hebt de keuze uit verschillende formaten, zodat de bedbescherming goed aansluit op het matras. Daarnaast zijn de onderleggers geschikt voor bescherming van stoelen, meubels en andere oppervlakken. Het beddengoed in het assortiment van Plastimed is gemaakt van zacht en comfortabel katoen dat ventileert en ademt.

Bedbescherming van betrouwbare merken

Ben je op zoek naar betrouwbare en professionele bedbescherming? Dan zit je goed bij Plastimed. Kies uit hoogwaardige merken als Hartmann, Medi-Inn en Medline. Je bestelling plaats je eenvoudig en snel online.

Filteren

Aantal stuks
Steriel