Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbruiksmateriaal > Sterilisatie

Sterilisatie

Zorg voor goede hygiëne binnen de zorg met de sterilisatie artikelen van Plastimed. Veelzijdig aanbod voor brandschone instrumenten.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 40 resultaten wordt getoond

Onmisbaar binnen de zorg

Hygiënisch werken binnen de zorg draait niet alleen om een persoonlijke hygiëne, zoals het wassen van de handen met vloeibare zeep of het gebruiken van handschoenen. Ook een grondige reiniging van ruimtes en materialen met sterilisatie producten is een onmisbaar onderdeel binnen de zorg. Plastimed biedt een uitgebreid aanbod aan sterilisatie artikelen aan in de webshop.

Voorkom verspreiding van ziekteverwekkers

Binnen de eigen woning word je niet snel ziek van bacteriën die in de ruimte aanwezig zijn. Je lichaam is immers bekend met deze bacteriën en gezonde mensen beschikken over een goed afweersysteem. Voor zorgbehoevenden is dit anders. Vanwege een ziekte functioneert het immuunsysteem slechter, waardoor zij vatbaar zijn voor ziektekiemen. Door instrumenten en ruimtes met sterilisatie producten schoon te maken, wordt het risico van verspreiding van ziekteverwekkers tegengegaan.

Veelzijdig assortiment aan medische verbruiksmateriaal

Plastimed biedt een uiteenlopend aanbod aan medische producten aan voor het sterriliseren van patiënten, waaronder losse sterilisatiezakken, self-seal sterilisatiezakjes en sterilisatie zakken op rol. Je kunt bij ons ook terecht voor gedemineraliseerd water, ultrasoonreinigers, dust covers, instrumenten beschermers, indicator tape, labeltang en toebehoren, laminaatrollen en controlemiddelen. Bestel eenvoudig en snel sterilisatie artikelen bij Plastimed.