Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Laboratorium » Labapparatuur

Filters

Materiaal
2
Aantal paar
2
Aantal stuks
8
3
3
1
4
1
2
1
2
Bevat latex
2
Draaddikte
1
1
Kleur
Merk
6
1
2
1
2
4
1
1
1
1
Naaldsoort
2
Oplosbaar
2
Steriel
6
14
Volume
1
1
1

Labapparatuur

Labapparatuur is essentieel bij de inrichting van ieder medisch laboratorium. Artsen hebben vaak informatie nodig over bijvoorbeeld het bloed, de urine, ontlasting of sperma van een patiënt. Hiermee stel je als arts de juiste diagnose. Betrouwbare apparatuur voor een medisch laboratorium is onmisbaar om al deze soorten informatie op te nemen of af te lezen en vervolgens te registreren. Bij Plastimed heb je de keuze uit een ruim assortiment labapparatuur, waaronder medicijnkoelkasten en centrifuges.

Resultaat 1–18 van de 41 resultaten wordt getoond

Laboratorium apparatuur voor de medische werkplek

In het laboratorium van het ziekenhuis onderzoeken analisten en klinische chemici vloeistoffen en materialen van het lichaam van de patiënt. Hiervoor maken ze gebruik van allerhande labapparatuur. Centrifuges zijn bijvoorbeeld van groot belang voor verschillende medische specialisten. Deze labapparatuur wordt niet alleen gebruikt in de laboratoria van ziekenhuizen, maar ook in privé-klinieken en de laboratoria van medische praktijken. De verkregen data wordt geregistreerd door dataloggers. Deze elektronische apparaten registreren gegevens met vooraf gedefinieerde intervallen en slaan dit op in een intern geheugen.

Apparatuur kopen voor medisch laboratorium

Van microscopen tot petrischaaltjes: alles voor een medisch laboratorium koop je eenvoudig en snel bij Plastimed. Kies uit de beste merken, waaronder Hartmann, L&R en Klinion. Voor betrouwbare resultaten bestel je direct hoogwaardige labapparatuur in de online webwinkel van Plastimed.

Filteren

Materiaal
2
Aantal paar
2
Aantal stuks
8
3
3
1
4
1
2
1
2
Bevat latex
2
Draaddikte
1
1
Kleur
Merk
6
1
2
1
2
4
1
1
1
1
Naaldsoort
2
Oplosbaar
2
Steriel
6
14
Volume
1
1
1