Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Laboratorium > Labapparatuur > Medicijnkoelkasten

Medicijnkoelkasten

Met medicijnkoelkasten houd je temperatuurgevoelige medicijnen op de juiste temperatuur. Zo voorkom je dat medicijnen onbruikbaar worden door een te warme of koude temperatuur. Bij Plastimed bestel je online medicijnkoelkasten voor dagopslag en langdurige opslag.

Filters

Toont alle 10 resultaten

Medicijnkoelkasten voor zorginstellingen

Medicijnkoelkasten worden onder andere gebruikt door ziekenhuizen, zorgcentra en huisartspraktijken. Je bewaart temperatuurgevoelige medicijnen op de juiste temperatuur tussen de 2 en 8 graden Celsius. Kies voor een koelkast met ladeverdelers om de medicijnen overzichtelijk te sorteren. Veel van de koelkasten zijn voorzien van een digitale thermometer waarmee je de binnentemperatuur en de ingestelde minimum- en maximumtemperatuur in een oogopslag controleert. Er zijn medicijnkoelkasten in verschillende groottes verkrijgbaar, zodat je altijd een koelkast vindt die aansluit bij de behoeften van jouw praktijk of afdeling. De farmaceutische koelkasten voor langdurige opslag van medicijnen zijn ook in diverse uitvoeringen leverbaar. Zo zijn er onder meer medicijnkoelkasten voorzien van een alarmsysteem. Deze geven een signaal af als de temperatuur te hoog of te laag wordt.

Online medicijnkoelkasten bestellen

Voor labapparatuur van de hoogste kwaliteit zit je goed bij Plastimed. Naast medicijnkoelkasten bestel je ook centrifuges, microscopen en meer in de webshop. Plaats je bestelling.

Filteren