Voor hulp en advies

0251 - 247233

Bandage

Bandage wordt gebruikt als medisch hulpmiddel voor behandeling van milde klachten zoals ondersteuning van gewrichten die gebruikt worden tijdens lopen of andere gebruikelijke bewegingen en activiteiten. Bandage wordt gedragen zolang de patiënt klachten ervaart, en kan worden verwijderd wanneer de klachten verminderd of verholpen zijn. Plastimed biedt een veelzijdig assortiment aan bandage voor ellebogen, enkels, knieën en polsen. Bestel direct bandage bij Plastimed.

Filters

Productcategorieën

Enig resultaat

Bestel gemakkelijk en snel jouw bandages bij Plastimed

Ben je op zoek naar een betrouwbare manier om jouw bandages te bestellen? Bij Plastimed ben je aan het juiste adres. Bandages zijn een belangrijk onderdeel van verbandmiddelen en worden gebruikt voor het stabiliseren en ondersteunen van gewrichten, spieren en botten.

Werking en gebruik van bandages in de zorg

Bandages zijn geschikt voor zowel preventief gebruik als voor het herstellen van blessures. Het is een essentieel product in de medische wereld en wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten, sportartsen en orthopedische specialisten. Daarnaast worden bandages gebruikt op afdelingen zoals de spoedeisende hulp, de eerste hulp en de orthopedische afdelingen. Bij het aanbrengen van een bandage is het belangrijk om rekening te houden met de juiste drukverdeling en het juiste verbandmateriaal.

Aanvullende informatie over bandages en gerelateerde producten

Bandages zijn er in verschillende soorten en maten en zijn geschikt voor diverse blessures. Denk bijvoorbeeld aan polsbandages, kniebandages, enkelbandages en nekbandages. Het is belangrijk om bij het bestellen van een bandage rekening te houden met de juiste maat en de juiste drukverdeling. Naast bandages zijn er ook andere producten die gebruikt kunnen worden bij blessures, zoals pleisters, EHBO-kits en watten. Bij Plastimed kun je terecht voor al deze producten.

Bestel jouw bandages gemakkelijk en snel bij Plastimed

Wil je jouw bandages bestellen bij Plastimed? Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Je kunt de producten online bekijken en bestellen en ze worden dan zo snel mogelijk bij je thuis geleverd. We hebben een ruim assortiment aan bandages en andere verbandmiddelen, dus je vindt altijd wat je zoekt. Bestel nu jouw bandages en andere producten voor EHBO en verzorging bij Plastimed en profiteer van onze snelle en betrouwbare service.