Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Bandage > Polsbandage

Polsbandage

Een polsbandage zorgt voor ontlasting van de pols, in het dagelijks leven of tijdens het sporten. Bij Plastimed heb je de keuze uit hoogwaardige producten die de pols voldoende ondersteuning bieden. Zo zijn er verschillende polsbandages voor iedere situatie en leeftijd.

Filters

Enig resultaat

Een polsbandage voor diverse omstandigheden

Er zijn polsbandages die steun en stevigheid bieden tijdens het sporten. Zo ondersteun je pijnlijke, stijve of geblesseerde polsen en helpt de polsbandage bij het voorkomen van verdere blessures. Een polsbandage kan ook een zeer effectief hulpmiddel zijn bij reuma en artrose. Dit hulpmiddel biedt ondersteuning bij huishoudelijk werk en bijvoorbeeld het opendraaien van potjes. Zo wordt de pols niet continu overbelast. Een kleine ondersteuning aan het polsgewricht kan zo een groot verschil maken. Ook bij het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) kan een polsbandage de nodige verlichting bieden op het polsgewricht.

Polsbandage bestellen

Bij Plastimed bestel je in een handomdraai een polsbandage voor jouw klachten. Je hebt onder meer de keuze uit bekende merken als 3M. In het uitgebreide assortiment in de online shop vind je ook andere bandages, zoals een kniebandage of enkelbandage. De bandages zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Plaats je bestelling.

Filteren