Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Praktijkinrichting

Praktijkinrichting

Plastimed ondersteund bij de inrichting van jouw praktijkruimte of kliniek als leverancier van een divers aanbod praktijkinrichting. We begrijpen dat er veel komt kijken bij het inrichten van een praktijkruimte of kliniek. Plastimed biedt een compleet aanbod benodigdheden voor de inrichting van elke medische ruimte. Denk hierbij aan meubilair zoals behandeltafels en behandelbanken maar ook onderzoekslampen, dispensers, tafels en dokterstassen zijn onmisbaar in een behandelruimte.

Filters

Materiaal
Aantal laags
Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 181 resultaten wordt getoond

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak

Bij de inrichting van een huisartsenpraktijk, tandartsenpraktijk of zorginstelling is het belangrijk dat al het meubilair een functie heeft en van hoogwaardige kwaliteit is. Kwaliteit is extra belangrijk omdat de meubels vaak en herhaaldelijk gebruikt zullen worden, ondanks dat mogen niet stuk gaan, breken of disfunctioneren tijdens een medisch onderzoek of medisch behandeling. Bij Plastimed kun je terecht voor een ruim assortiment medisch meubilair zoals statief onderzoekslampen, plafondlampen, alcoholdispensersweegschalen, instrumententafels, onderzoeksbanken en krukken die langdurig en dagelijks gebruikt kunnen worden. Betrouwbaar en stevig meubilair bestel je gemakkelijk en snel bij Plastimed!

Praktijk meubilair online bestellen

Praktisch meubilair voor de inrichting van een medische behandelruimte is natuurlijk onmisbaar om behandelingen en onderzoeken uit te voeren. Bij het onderzoeken van klachten die zich voordoen bij een kind zou het niet zelf op de onderzoeksbank plaats kunnen nemen. Bij een praktische indeling horen dan ook opstapjes, pleisterdispensers, loeplampen, meetlinten en behandelwagens. Bent u op zoek naar meubels voor uw praktijkruimte dan bent u bij Plastimed aan het juiste adres.

Medische praktijkinrichting kopen

Tijdens een onderzoek of behandeling van een patiënt is hygiëne natuurlijk belangrijk. Na iedere behandeling is het van belang dat gebruiksvoorwerpen zoals handschoenen worden weggegooid en je nieuw verbruiksmateriaal binnen handbereik hebt. Om je hierin te ondersteunen heeft Plastimed diverse dispensers zoals handschoendispensers, papierdispensers, verband dispensers, handdoekdispensers, toiletpapierdispensers, zeepdispensers en handborstel dispensers. Handige dispensers voor praktijkinrichting koop je eenvoudig en snel bij Plastimed.

Alleen de beste merken praktijkinrichting

Plastimed levert een breed scala aan praktijk meubels en toebehoren van alleen betrouwbare merken als Kleenex, Temcel, Ratiomed, Tork, ADE, Medica.

Praktijk meubilair kopen bij Plastimed

Je bent bij Plastimed aan het juiste adres voor medisch praktijk meubilair die bijdragen aan een soepele verloop van de behandeling. Via onze webshop kunt u veilig betalen, en heeft u de mogelijkheid om direct of op rekening een bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt direct verwerkt in ons systeem en wordt zo snel mogelijk verzonden. Heeft u vragen over een product? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Niet tevreden over uw bestelling? U kunt binnen 14 dagen uw bestelling gratis terug sturen.

Filteren

Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Substantie