Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Praktijkinrichting > Dispensers > Handborsteldispensers

Handborsteldispensers

Handborsteldispensers zijn zeer praktisch voor thuis en in de zorg, omdat je met één hand de borstel kunt gebruiken om je lichaam te wassen. Met een handborstel kunnen ook de handen, voeten en nagels gemakkelijk en hygiënisch gereinigd worden. Bij Plastimed shop je in een handomdraai functionele handborsteldispensers voor thuis, in verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere professionele instellingen.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Handborsteldispensers voor hygiënische lichaamsverzorging

Een handborsteldispenser maakt het eenvoudig om hygiënisch te werken in verzorgingstehuizen of bij de persoonlijke verzorging. Zo voorkom je de verspreiding van micro-organismen tijdens de lichaamsverzorging. Een kunststof handenborstel is de meest hygiënische optie en is gemakkelijk te gebruiken met één hand. Zo kun je ook goed bij de moeilijk bereikbare lichaamsdelen komen. Spoel de borstel na ieder gebruik goed uit en sla hem droog.

Handborsteldispensers voor praktijken

De juiste praktijkinrichting zorgt ervoor dat je efficiënt kunt werken. Met dispensers voor verschillende toepassingen heb je altijd het gewenste product in handen. Naast handborsteldispensers van het merk Medica Brush vind je in het uitgebreide assortiment van Plastimed ook handschoendispensers, pleisterdispensers, verbanddispensers en meer. Plaats direct je bestelling in de webshop en profiteer van gratis levering op bestellingen van ten minste € 150,-.