Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Praktijkinrichting > Dispensers > Toiletpapierdispensers

Toiletpapierdispensers

Toiletpapierdispensers, oftewel toiletrolhouders, vormen een klein maar essentieel detail van het toiletbezoek. Zonder toiletpapierdispensers verloopt het papiergebruik al snel rommelig, waardoor een onhygiënische situatie in de sanitaire ruimte kan ontstaan. Plastimed heeft een breed aanbod aan toiletdispensers van kwaliteitsmerken als Tork. Bekijk meteen de verscheidene dispensers van Plastimed, zoals handdoekdispensers, pleisterdispensers en verbanddispensers.

Filters

Waar gebruik je een toiletdispenser?

Toiletdispensers zijn voor ieder toilet een uitstekende oplossing om op eenvoudige wijze het toiletpapier op te bergen. Vaak worden toiletdispensers toegepast in ruimtes waar veel mensen komen, bijvoorbeeld openbare toiletten in een ziekenhuis.

Toiletdispensers voor een nette uitstraling

Een toiletdispenser staat netjes in de sanitaire ruimte, omdat er geen toiletrollen te hoeven worden opgestapeld. Daarnaast is de uitgave van de toiletdispenser prettig. Op deze manier verbruikt de gemiddelde persoon niet teveel wc-papier, wat verstopping van het toilet en verspilling van papier voorkomt. Er bestaan toiletdispensers voor één enkele rol, maar ook dispensers waarbij je meerdere rollen in een systeem kunt opbergen. Zo verschijnt er een nieuwe rol wanneer het toiletpapier op is. Bestel meteen de beste toiletdispensers voor het toilet bij Plastimed.

Filteren