Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Diagnostiek > Medisch apparatuur

Medisch apparatuur

Plastimed ondersteund bij de inrichting van jouw praktijkruimte of kliniek als leverancier van een divers aanbod medisch apparatuur. Bij Plastimed kun je terecht voor een uitgebreide selectie medisch apparatuur voor onder anderen spirometrie, tympanometrie, ECG en overige diagnostische instrumenten als bloeddrukmeters en saturatiemeters.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 21 resultaten

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak

Medisch apparatuur voor huisartsenposten, ziekenhuizen en medische praktijkruimtes moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bij Plastimed kun je terecht voor een ruim assortiment apparaten zoals spirometers, cardiografen, virusfilters, stethoscopen, zuurstofmeters, elektronische bloeddrukmeters, pulsoximeters, tympanometers en diverse ECG benodigdheden als ECG elektroden en ECG gel die dagelijks gebruikt worden door specialisten werkzaam in de medische branche. Betrouwbare apparaten bestel je veilig en snel bij Plastimed!

Medische apparaten online bestellen

Apparatuur is onmisbaar voor zorgverleners en wordt gebruikt voor medisch onderzoek om de klachten van de patiënt in kaart te brengen en te verhelpen. Door medisch onderzoek uit te voeren controleert een specialist of het lichaam van de patiënt naar behoren functioneert, zo kunnen afwijkingen worden geconstateerd. Je kunt bij Plastimed terecht voor vitalograph, mondstukken, transducers, thermometers, handmeters, otoscopen, dermatoscopen, manchetten, oximeters en ECG monitoren, ECG plakkers en ECG papier. Bent u op zoek naar medische apparaten dan bent u bij Plastimed aan het juiste adres.

Medisch apparatuur kopen

Bij apparatuur dat wordt gebruikt in de medische branche is betrouwbaarheid en precisie van groot belang om duidelijkheid te krijgen over de klachten van de patiënt. Artsen en zorgmedewerkers hebben speciaal apparatuur nodig om analyses uit te voeren. Ons aanbod geavanceerde medisch apparatuur geeft met hoge precisie een uitstekende analyse voor consistente resultaten van onderzoeksmatige werkzaamheden. Je kunt bij Plastimed terecht voor onderzoeks benodigdheden als kalibratiespuiten, opthalmoscopen, tafelbloedrukmeters en ECG spray.

Alleen de beste merken medisch apparatuur

Plastimed levert een breed scala aan medisch materiaal en apparatuur alleen betrouwbare merken als 3M, Braun, Dormo, Parker, Ratiomed, Omron en Huntleigh.

Medische apparaten kopen bij Plastimed

Je bent bij Plastimed aan het juiste adres voor apparatuur die bijdragen aan betrouwbare onderzoeksresultaten. Via onze webshop kunt u veilig betalen, en heeft u de mogelijkheid om direct of op rekening een bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt direct verwerkt in ons systeem en wordt zo snel mogelijk verzonden. Heeft u vragen over een product? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Niet tevreden over uw bestelling? U kunt binnen 14 dagen uw bestelling gratis terug sturen.

Filteren

Kenmerken
Aantal stuks
Steriel