Voor hulp en advies

0251 - 247233

Stethoscopen

Stethoscopen zijn onmisbare diagnostisch instrument voor onder meer huisartsen, cardiologen, SEH-artsen, geneeskunde studenten, internisten, verloskundigen en longartsen. Met een stethoscoop luister je naar het hart, de longen of de darmen. Bij Plastimed vind je stethoscopen van hoge kwaliteit.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 84 resultaten wordt getoond

Verschillende soorten stethoscopen

Er is een zeer divers aanbod aan stethoscopen. De dubbelkops stethoscoop is een veelgebruikt instrument dat een grotere en kleinere membraanzijde heeft. De verschillende koppen zorgen voor een breed toepassingsgebied, wat dit type de eerste keuze maakt voor huisartsen of voor in de ambulancedienst. De Rappaport-stethoscoop is een ander veelgekozen type stethoscoop. Deze is voorzien van een korte dubbele slang en een dubbelkops borststuk. Door de hulpstukken te wisselen, is deze stethoscoop ook breed inzetbaar. Zo gebruik je bijvoorbeeld een kleine en grote trechter of een klein en groot membraan om zo bij verschillende soorten patiënten de juiste diagnose te stellen.

Stethoscoop online kopen

Koop jouw stethoscoop en andere diagnostische instrumenten bij Plastimed en je bent verzekerd van de beste kwaliteit en een scherpe prijs. In de webshop vind je stethoscopen van bekende merken zoals Ratiomed en Rappaport. Plaats je bestelling!