Voor hulp en advies

0251 - 247233

Dopplers

Op zoek naar hoogwaardige medische apparatuur om de gezondheid van jouw patiënten te verbeteren? Plastimed biedt diverse soorten dopplers aan, waaronder foetale en vasculaire dopplers. Met onze dopplers kun je gemakkelijk en snel de bloedstroom in het lichaam of in de foetus meten en controleren.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 16 resultaten

Doppler, hoe werkt het precies en waarvoor wordt het gebruikt?

Een doppler is een apparaat dat wordt gebruikt om de bloedstroom in het lichaam te meten en te controleren. Dit gebeurt door middel van geluidsgolven die worden uitgezonden door een sonde die op de huid wordt geplaatst. De geluidsgolven kaatsen terug en worden opgevangen door de sonde, waarna het apparaat deze omzet in een geluid of beeld. Dopplers worden veel gebruikt in de medische wereld, onder andere door verloskundigen en gynaecologen voor het meten van de hartslag van de foetus, maar ook door andere zorgprofessionals voor het meten van de bloedstroom in aders en slagaders.

Dopplers en ander medisch apparatuur

Naast de doppler zelf biedt Plastimed ook dopplers gel aan, die nodig is voor een optimale werking van de doppler. Ook bieden wij diverse accessoires aan, zoals probes en adapters. Onze dopplers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedere situatie een geschikt model te vinden is.

Op zoek naar gerelateerde producten?

Naast dopplers biedt Plastimed ook andere medische apparatuur aan, zoals bloeddrukmeters en thermometers. Deze producten zijn ideaal voor zorginstellingen en zorgprofessionals die op zoek zijn naar betrouwbare en nauwkeurige apparatuur.

Wil je graag een doppler bestellen voor jouw praktijk of zorginstelling?

Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Wij bieden een ruim assortiment aan dopplers, dopplers gel en accessoires, die allemaal direct uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien profiteer je bij ons van een snelle levering en een uitstekende service. Bestel dus nu jouw doppler bij Plastimed en verbeter de zorg voor jouw patiënten!