Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO

EHBO

Met een complete EHBO verzorgingskit ben je altijd goed voorbereid op noodsituaties. Bij Plastimed kun je terecht voor alle materialen en toebehoren die onmisbaar zijn in iedere verbanddoos. Om een patiënt of slachtoffer bij een noodgeval direct te hulp te staan is het belangrijk dat de hulpverlener of ambulancepersoneel beschikt over de juiste medische EHBO-uitrusting. Deze uitrusting bestaat uit onder andere verzorgings en verbandmiddelen voor brandwonden, honingzalf, spalken, gips, mitella’s, EHBO dozen & trommels en wijs op reis kits. Bestel snel en gemakkelijk medische EHBO-trommels en toebehoren bij Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 327 resultaten wordt getoond

Materialen en toebehoren voor de verbanddoos

De Verbanddoos is onmisbaar in medische instellingen, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, maar ook op kantoor of in huis. Het is voor bedrijven zelfs verplicht om altijd een EHBO verzorgingskit ter beschikking te hebben. Ben je op zoek naar materialen voor in de EHBO-koffer? Van pleisters tot gazenen producten voor wondzorg: je vindt het in het ruime assortiment van Plastimed.

Is de inhoud van je EHBO doos compleet?

Door eerste hulp toe te dienen kan je het verschil maken tussen een lichte en ernstigere verwonding. Of je nu op zoek bent naar producten voor in jouw EHBO-kit thuis, in de auto of op de praktijk, het is belangrijk om de inhoud van de verbanddoos regelmatig te checken. Zo zorg je ervoor dat deze altijd compleet is en op tijd wordt aangevuld. Plaats de EHBO-koffer op een toegankelijke plek waar iedereen hem weet te vinden. In het ideale geval is de doos mobiel en kun je hem gemakkelijk verplaatsen tussen afdelingen of meenemen op uitstapjes, wandelingen of naar sportwedstrijden.

Verbanddoos artikelen bestellen

Zitten er producten in de verbanddoos die over datum zijn of is er een lege plek waar jouw wondpleisters en gaasjes horen te zitten? Bestel dan direct de gepaste navulling of nieuwe producten voor in jouw EHBO-kit bij Plastimed.

Filteren

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Substantie