Voor hulp en advies

0251 - 247233

Honingzalf

Honingzalf snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Honingzalf voor een verzachtende en genezende werking

Ben je op zoek naar een effectief verzorgingsproduct voor je wonden en huidproblemen? Dan is honingzalf wellicht de oplossing voor jou. Bij Plastimed bieden wij diverse soorten honingzalf aan van topmerken zoals Apinol en DermaWound.

Honingzalf: geschikt voor diverse aandoeningen

Honingzalf is een verzorgingsproduct op basis van honing en is geschikt voor diverse aandoeningen zoals wonden, brandwonden, doorligwonden, eczeem en psoriasis. De zalf heeft een verzachtende en genezende werking dankzij de antibacteriële, antivirale en schimmeldodende eigenschappen van honing.

Diverse zorgprofessionals en afdelingen maken gebruik van honingzalf, zoals thuiszorg verpleegkundigen, huisartsen, dermatologen, oncologen en ziekenhuizen.

Honingzalf voor in de EHBO en verbanddoos

Bij Plastimed kun je terecht voor verschillende soorten honingzalf van topmerken, zoals Apinol en DermaWound. Daarnaast hebben wij ook andere producten op het gebied van verbandmiddelen en EHBO, zoals verbanddozen, mitella’s, spalken en producten voor brandwonden.

Het is belangrijk om te weten dat honingzalf niet geschikt is voor mensen met een honingallergie. Daarnaast is het altijd verstandig om eerst een arts te raadplegen voordat je de zalf gebruikt.

Bestel nu honingzalf bij Plastimed

Wil je honingzalf bestellen? Bij Plastimed kun je de zalf eenvoudig online kopen en direct laten bezorgen. Onze webshop is 24/7 open en je kunt altijd rekenen op een snelle levering. Bestel nu jouw honingzalf bij Plastimed en geniet van de verzachtende en genezende werking van dit natuurlijke verzorgingsproduct.