Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verbandmiddelen » Watten

Filters

Materiaal
1
Aantal stuks
15
1
2
3
1
6
2
5
4
1
1
2
1
1
Bevat latex
9
Kleur
Lengte (in meters)
1
3
3
Merk
1
8
8
3
4
2
1
3
1
4
6
2
Steriel
3
40

Watten

Watten snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Resultaat 1–18 van de 45 resultaten wordt getoond

Watten bestellen bij Plastimed: jouw go-to voor verbandmaterialen

Ben je op zoek naar watten voor in de zorg? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan verbandmaterialen, waaronder watten. Deze zijn onmisbaar bij het verzorgen van wonden en het aanbrengen van verband. In deze tekst vertellen we je meer over onze watten en hoe je ze bij ons kunt bestellen.

De werking en toepassingen van watten in de zorg

Watten zijn van essentieel belang voor het aanleggen van verband en het verzorgen van wonden. Ze worden gebruikt als onderlaag om vocht te absorberen en de druk op de wond te verminderen. Watten zijn geschikt voor zowel kleine als grote wonden en kunnen op maat worden geknipt. Zorgprofessionals en afdelingen zoals thuiszorg, verpleeghuizen en ziekenhuizen maken veelvuldig gebruik van watten in hun dagelijkse werkzaamheden.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je niet alleen terecht voor watten, maar ook voor andere verbandmiddelen. Zo hebben we celstofdeppers en Engels pluksel in ons assortiment, waarmee je op een hygiënische manier wonden kunt reinigen. Daarnaast vind je bij ons ook tampons en wattendeppers. Onze verbandmiddelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle eisen die gesteld worden in de zorgsector.

Watten bestellen bij Plastimed: makkelijk en snel!

Wil je watten bestellen bij Plastimed? Dat kan eenvoudig en snel online via onze webshop. Bij ons kun je rekenen op snelle levering en uitstekende service. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij vragen of problemen. Bestel vandaag nog jouw watten bij Plastimed en verzeker jezelf van hoogwaardige verbandmaterialen van de beste kwaliteit.

Filteren

Materiaal
1
Aantal stuks
15
1
2
3
1
6
2
5
4
1
1
2
1
1
Bevat latex
9
Kleur
Lengte (in meters)
1
3
3
Merk
1
8
8
3
4
2
1
3
1
4
6
2
Steriel
3
40