Voor hulp en advies

0251 - 247233

Tampons

Tampons snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Productcategorieën
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 15 resultaten

Ontdek het gemak van het bestellen van neus- en oor tampons bij Plastimed

Op zoek naar de beste oplossing voor een bloedende neus of een oor dat extra zorg nodig heeft? Dan zijn neus- en oor tampons een uitstekende optie. Deze tampons zijn speciaal ontworpen om bloedingen te stoppen en wonden te behandelen, en zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Bij Plastimed kun je deze tampons eenvoudig online bestellen, waardoor je altijd snel de juiste zorg in huis hebt.

De werking van neus- en oor tampons

Neus- en oortampons zijn ideaal voor het behandelen van verschillende soorten wonden en bloedingen in de neus en oren. Het product bestaat uit een klein opgerold wattenstaafje dat zachtjes in de neus of het oor wordt geplaatst. Het wattenstaafje absorbeert het bloed en helpt de wond te genezen, terwijl het ook voorkomt dat er opnieuw bloedingen ontstaan. Neus- en oortampons worden vaak gebruikt in ziekenhuizen, tandartspraktijken en andere zorginstellingen.

Welke professionals en afdelingen maken gebruik van neus- en oortampons?

Neus- en oortampons worden vaak gebruikt door verschillende soorten zorgprofessionals, zoals tandartsen, KNO-artsen, verpleegkundigen en EHBO-medewerkers. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor thuisgebruik, waardoor het een handig product is om in huis te hebben in geval van een bloedende neus of oor.

Diverse verbandmiddelen zoals neus- en oor tampons

Bij Plastimed bieden we verschillende soorten neus- en oortampons aan, afhankelijk van de behoefte van de patiënt. Zo hebben we bijvoorbeeld tampons die speciaal zijn ontworpen voor mensen met allergieën of die gevoelig zijn voor latex. Naast neus- en oortampons bieden we ook andere gerelateerde producten aan, zoals verbandmiddelen, watten en spalken, om zo een compleet assortiment van zorgproducten aan te bieden.

Bestel neus- en oor tampons bij Plastimed

Het bestellen van neus- en oortampons bij Plastimed is eenvoudig en snel. Onze website is makkelijk te navigeren en biedt een breed scala aan zorgproducten. We bieden snelle levering en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat je de beste zorg krijgt wanneer je het nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar neus- en oortampons of andere gerelateerde producten zoals verbandmiddelen, watten of spalken, Plastimed is de beste keuze voor het bestellen van jouw zorgproducten.

Filteren

Aantal stuks
Steriel