Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Watten > Polsterwatten

Polsterwatten

Polsterwatten snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Polsterwatten: Veerkrachtige ondersteuning en bescherming

Polsterwatten zijn zachte, veerkrachtige watten die gebruikt worden om kwetsbare plekken op het lichaam te beschermen en te ondersteunen. Ze worden voornamelijk gebruikt als onderdeel van een verbandmiddel bij bijvoorbeeld wondverzorging, maar ook bij het aanbrengen van gips en bij sportblessures.

Polsterwatten bieden ondersteuning en bescherming

Polsterwatten hebben een unieke structuur waardoor ze gemakkelijk te vormen zijn en zich aanpassen aan de vorm van het lichaam. Dit maakt ze ideaal voor gebruik bij kwetsbare plekken zoals botten, pezen en gewrichten. Ze bieden niet alleen bescherming tegen druk en wrijving, maar zorgen ook voor een betere verdeling van de druk en verminderen daardoor de kans op pijnlijke plekken.

Polsterwatten worden veel gebruikt in de zorg

Polsterwatten worden veel gebruikt in de zorg en zijn onmisbaar bij verschillende medische ingrepen en behandelingen. Ze worden gebruikt bij wondverzorging, gipsverbanden, orthopedie en sportblessures. Daarnaast worden ze ook veel gebruikt in de kraamzorg, bijvoorbeeld bij het aanleggen van borstvoeding. Polsterwatten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes, waardoor ze voor diverse toepassingen geschikt zijn.

Aanvullende informatie over Polsterwatten

Polsterwatten zijn gemakkelijk te combineren met andere verbandmaterialen, zoals verbandgaas en tape. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes en kunnen op maat worden geknipt. Andere gerelateerde producten zijn verband, filmverband, kraamverband, neustampons, oogverband en eilandverband.

Bestel Polsterwatten gemakkelijk online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel Polsterwatten bestellen. Door ons ruime assortiment en onze snelle levering ben je verzekerd van de juiste verbandmaterialen op het juiste moment. Bestel je voor 15:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Zo ben je altijd verzekerd van de beste zorgmaterialen en kun je jouw patiënten de beste zorg bieden.