Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Watten > Celstofdeppers

Celstofdeppers

Celstofdeppers zijn watten die niet pluizen en een ietwat ruwe structuur hebben. Celstofdeppers worden veel gebruikt bij manicures en pedicures. Met de watjes verwijder je eenvoudig overtollige lijm, nagellak of veeg je de nagelplaat af. In het assortiment van Plastimed vind je celstofdeppers van hoogwaardige kwaliteit.

Celstofdeppers voor manicure en pedicure

Celstofdeppers bestaan uit meerdere laagjes en je hebt de keuze uit diverse afmetingen. Deze pluisvrije watjes zijn uitermate geschikt om de plaklaag van nagelgel te verwijderen. Ook voor het schoonmaken van het penseel, het reinigen van de nagel en het verwijderen van nagellak zijn celstofdeppers uitermate geschikt. De celstofdeppers in het assortiment van Plastimed zijn zowel geschikt voor professioneel gebruik als voor thuisgebruik. Met multifunctionele celstofdeppers in huis werk je altijd netjes en georganiseerd.

Bestel celstofdeppers online

Ben je op zoek naar celstofdeppers? Neem dan een kijkje in het uitgebreide aanbod van Plastimed. Je hebt de keuze uit bekende merken als Hartmann en L&R. Profiteer van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en razendsnelle verzending van je bestelling. Ook andere producten voor handverzorging bestel je net zo eenvoudig en snel in de online shop.