Voor hulp en advies

0251 - 247233

Tape

Op zoek naar medisch tape? Plastimed biedt een ruim aanbod uiteenlopende soorten medisch tape, zoals kinesiotape, niet-elastische pleisters en Leukotape.

Filters

Productcategorieën
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 31 resultaten wordt getoond

Brede keuze aan verbandmiddelen

Medicaltape wordt multifunctioneel ingezet als immobilisatieverband en vormt daardoor een standaard element binnen iedere EHBO trommel. Het beschikt over een aanzienlijke kleef- en trekkracht, waardoor gewrichten, spieren en banden optimaal worden ondersteund.

Waarvoor wordt medicaltape ingezet?

Dit verbandmiddel ondersteunt de spieren, zonder hierbij de bewegingsvrijheid te verhinderen. Het medisch tape wordt onder meer toegepast bij het corrigeren van de lichaamshouding, bij spierverrekkingen of ter ondersteuning bij instabiele gewrichten. Zo voorkomt medical taping overbelasting, maar verlicht het ook pijn die door blessures en overbelasting kan ontstaan. Ook voor het verbinden van verwondingen of het vastzetten van wikkels en verbanden passen zorgprofessionals dit verbandmiddel toe. In vrijwel iedere sector die zich bezighoudt met sportbeweging of verzorging wordt dan ook dit medische verbandmiddel toegepast.

Multifunctioneel inzetbaar

Een medisch hulpmiddel als dit is multifunctioneel inzetbaar en daarom een standaard onderdeel van elke verbanddoos. Niet alleen voor het verbinden van verwondingen, het vastzetten van verbanden en wikkels, maar ook om blessures van sporters te voorkomen. Het wordt vrijwel in elke sector dat zich richt op verzorging, maar ook op sport beweging veelvuldig gebruikt. Van fysiotherapeuten tot zorgprofessionals, allen hebben baat bij de verschillende soorten kinesiotape, Leukoplast tape, medical tape, curetape, nasara tape en sporttape. Bestel direct medicaltape bij Plastimed binnen ons assortiment verbandmiddelen.