Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Tape > Kinesiotape

Kinesiotape

Kinesiotape wordt gebruikt om herstel van diverse klachten en blessures te ondersteunen en bevorderen. Deze tape wordt ook veel ingezet voor het verlichten van chronische pijn en ontstekingen en als ondersteuning van gewrichten om overbelasting te voorkomen en verhelpen.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 14 resultaten

Kinesiotape voor blessures

Kinesiotape is een elastische tape met dezelfde eigenschappen als de huid. Deze veelzijdige sporttapepast zich goed aan elke natuurlijke beweging aan en wordt onder meer gebruikt om het herstel van blessures te bevorderen.

Kinesio taping ter bevordering van het genezingsproces

De Medical Taping-methode wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten. In je praktijk gebruik je de tape bij verschillende klachten en blessures van patiënten. De tape biedt ondersteuning en stabiliteit en stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam. Doordat kinesio tape qua dikte en elasticiteit vergelijkbaar is met de huid, vormt het geen bewegingsbeperking. De tape biedt een uitstekende aanvulling op een complete behandeling van de zorgprofessional en kan tijdens het hele genezingsproces ingezet worden.

Alleen de beste merken medical tape

Bij Plastimed shop je eenvoudig en snel kinesio tape voor in jouw behandelruimte en fysiotherapiepraktijk. Je hebt onder meer de keuze uit kinesiotape van het merk Hartmann in verschillende kleuren. Er bestaan meerdere Medical Taping-toepassingen waarvoor je kinesiotape gebruikt. Deze toepassingen moeten worden uitgevoerd door een zorgprofessional. Kinesiotape kan onder meer worden gebruikt voor het ondersteunen van gewrichten, ligamenten, spierletsels of gespannen spieren. De tape is luchtdoorlatend, ademend, waterbestendig en latexvrij. Bied jouw patiënten de beste behandeling en koop hoogwaardige kinesiotape bij Plastimed.