Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Tape > Sporttape

Sporttape

Sporttape wordt vaak gebruikt door fysiotherapeuten om onder andere blessures en overbelasting van de spieren te behandel. De elastische tape heeft dezelfde rekbaarheid als de huid en beperkt de patiënt niet in bewegingsvrijheid. In geval van lichamelijke en sport-gerelateerde klachten biedt sporttape de beste ondersteuning voor een spoedig herstel van de spieren, pezen en gewrichten.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 14 resultaten

Sport taping bij sportverzorging en fysiotherapie

Sport taping biedt de mogelijkheid om blessures en overbelaste spieren te behandelen. Deze tape is net zo rekbaar als de huid, waardoor de patiënt niet beperkt wordt in zijn bewegingsvrijheid. Plastimed biedt uiteenlopende soorten tape aan, zoals kinesiotape, Leukoplast tape en medical tape.

Alle soorten en maten tape

Plastimed biedt uitsluitend sport tape van de beste merken aan, zoals Hartmann en BSN. Ook kun je bij Plastimed sporttape bestellen in diverse afmetingen en kleuren. Zo biedt Plastimed voor iedere situatie de geschikte oplossing. De sporttape breng je voor extra ondersteuning aan op gewrichten als de handen, de armen of de knieën.

Toepassingen van sporttaping

Sporters, zowel amateurs als professionals, masseurs en fysiotherapeuten werken graag met sporttape. Het materiaal is uitstekend geschikt voor fysiotherapie en sportverzorging. Ook maakt men ter voorkoming van blessures veel gebruik van preventief tapen. De sport taping biedt namelijk stabiliteit aan risicovolle gewrichten. Ook als je een bepaalde blessure hebt gehad, kan sporttape het vertrouwen geven om weer meer te bewegen tijdens het sporten. Bekijk in de webshop van Plastimed het assortiment aan sporttape van hoge kwaliteit en bestel eenvoudig en snel de gewenste verbandmiddelen.