Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Injectie toebehoren

Injectie toebehoren

Injectie toebehoren zorgen voor een veilige werkomgeving in de behandelruimte en poliklinieken. Plastimed levert een compleet assortiment aan injectie toebehoren van bekende merken als B.Braun, BD, Servobox, Sharpsafe, Econorm, Daniels Sharpsguard, Safebox en Ratiomed. Denk hierbij aan afsluitdopjes, injectie ampullen, naaldhouders, natriumchloride en naaldencontainers. Bestel direct injectie toebehoren bij Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 51 resultaten wordt getoond

Injectie toebehoren voor een veilige werkomgeving

Naalden en ander scherp afval moeten op een veilige manier worden weggegooid. Met naaldencontainers en andere toebehoren zorg je voor een veilige werkomgeving. Je hebt bij Plastimed de keuze uit diverse formaten, zodat je ook onderweg zorgt voor een veilige manier van werken. Een naaldencontainer kun je bijvoorbeeld gemakkelijk meenemen in je dokterstas.

Naaldencontainers en naaldhouders

Naalden, gebroken ampullen en scalpelmesjes gooi je op een veilige en verantwoorde manier weg door ze in een naaldencontainer te doen. Deze naaldencontainers zet je neer in de praktijk, behandelruimte, polikliniek en op andere plekken waar je gebruik maakt van naalden en scalpels. Plastimed biedt naaldencontainers aan in grote en kleine formaten, voor iedere situatie en toepassing. Ook andere injectie toebehoren shop je eenvoudig en snel, zoals naaldhouders en afsluitdopjes. Deze zorgen er onder andere voor dat de inhoud van de spuit niet uitdroogt.

Toebehoren van injectiemateriaal van A-merken

In de webshop van Plastimed shop je toebehoren voor injectiemateriaal en andere medische benodigdheden van de hoogste kwaliteit. Kies onder meer uit bekende merken als B.Braun, Sharpsafe en Servobox. Je profiteert van snelle levering en scherpe prijzen. Plaats direct je bestelling.

Filteren

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering