Voor hulp en advies

0251 - 247233

Naaldencontainers

Naaldencontainers worden gebruikt voor het veilig afvoeren van gebruikte naalden, spuiten, scalpelmesjes en bloed pipetten en draagt bij aan een efficiënte en veilige werkomgeving in de medische behandelruimte.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering

Toont alle 19 resultaten

Naalden containers ter voorkoming van prikaccidenten

Dagelijks worden naalden en andere scherpe materialen gebruikt in medische praktijken en ziekenhuizen. Gebruikte naalden gooi je weg in een speciale container voor naalden. Zo ontstaan er geen prikaccidenten en blijft de werkomgeving veilig. Bestel naaldencontainers bij Plastimed voor een efficiënte en veilige werkomgeving.

Containers voor naalden in diverse formaten

In het assortiment van Plastimed vind je naaldencontainers met verschillende vulcapaciteiten. De kleinere naaldencontainers zijn uitermate geschikt voor mobiel gebruik, zoals bij huisbezoeken. Een vulcapaciteit van 150 tot 500 ml past uitstekend in conventionele dokters- of EHBO-koffers. Medische instellingen met een grotere hoeveelheid afval kiezen doorgaans voor naaldencontainers met een grotere inhoud van bijvoorbeeld 7 liter. Doordat de lege containers stapelbaar zijn, nemen deze niet veel opslagruimte in beslag.

Veilige en hoogwaardige naaldcontainers

Naalden containers zijn geschikt voor het veilig afvoeren van gebruikte naalden, spuiten, scalpelmesjes, wegwerpinstrumenten en geopende ampullen. Om veilig gebruik in de zorg te kunnen garanderen, voldoen de containers aan de UN 3291, BS EN ISO 23907:2012 en NF-X-30-511 standaard. Gewoonlijk zijn de naaldencontainers gemaakt van polypropeen. Dit materiaal is punctiebestendig en bestand tegen bovengemiddelde hitte of kou.  Zorg voor een veilige werkomgeving en bestel naalden containers van de hoogste kwaliteit bij Plastimed.