Voor hulp en advies

0251 - 247233

Naaldhouders

Er zijn verschillende soorten naaldhouders. Zo zijn er naaldhouders die bij operaties gebruikt worden voor het hechten van wonden en naaldhouders die in een naaldencontainer passen. Naaldhouders verminderen het risico op prikaccidenten. Bij Plastimed heb je de keuze uit bekende merken, waaronder naaldhouders van BD.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 2 resultaten

Naaldhouder voor verschillende doeleinden

In het assortiment van Plastimed vind je zowel herbruikbare naaldhouders als naaldhouders die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Sommige zijn compatibel met een bloedafnamesysteem, terwijl weer andere geschikt zijn voor wondhechtingen. Deze naaldhouders zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in diverse vormen en lengten. De herbruikbare instrumenten zijn over het algemeen geschikt voor sterilisatie. Waarvoor je kiest, hangt af van de werkzaamheden die je uitvoert en je persoonlijke voorkeuren tijdens het werk. Door gebruik te maken van de juiste injectietoebehoren zorg je voor een veilige werkomgeving in je praktijk, kliniek of behandelruimte.

Naaldenhouders online bestellen

Met naald houders verklein je niet alleen de kans op prikaccidenten, maar zorg je ook voor een verminderd risico op de overdracht van ziektekiemen. Bestel nieuwe hoogwaardige naaldhouders in de webshop van Plastimed. Je bekijkt in één oogopslag het ruime assortiment en plaatst in een handomdraai je bestelling.