Voor hulp en advies

0251 - 247233

Stuwbanden

Stuwbanden snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Stuwbanden: ondersteuning voor patiënten en zorgverleners

Stuwbanden zijn medische hulpmiddelen die worden gebruikt om druk uit te oefenen op een ledemaat of het bekken van een patiënt. Dit kan nodig zijn bij het uitvoeren van medische procedures, zoals het nemen van bloedmonsters of het toedienen van intraveneuze medicatie. Stuwbanden zijn ook nuttig bij het voorkomen van bloedingen tijdens en na operaties.

Hoe werken stuwbanden en wie gebruiken ze?

Een stuwband wordt om de arm of het been van een patiënt geplaatst en strak aangespannen. Hierdoor wordt de bloedstroom beperkt en kan een zorgverlener een ader gemakkelijker vinden of een patiënt intraveneus medicatie toedienen. Stuwbanden worden veel gebruikt in ziekenhuizen en klinieken door verpleegkundigen, artsen en andere medische professionals. Ze zijn vooral handig bij het werken met patiënten die moeilijk te prikken zijn of een lage bloeddruk hebben.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Stuwbanden zijn er in verschillende maten en materialen, waaronder wegwerp- en herbruikbare opties. Bij Plastimed bieden we een breed scala aan stuwbanden van hoge kwaliteit die comfortabel zijn voor de patiënt en gemakkelijk te gebruiken zijn voor de zorgverlener. Naast stuwbanden hebben we ook een uitgebreid assortiment aan andere medische hulpmiddelen, waaronder injectie toebehoren, injectiemateriaal, naaldhouders, afsluitdopjes en naaldencontainers. Al deze producten zijn ontworpen om de zorgverlening veiliger, efficiënter en comfortabeler te maken voor zowel de patiënt als de zorgverlener.

Bestel nu stuwbanden bij Plastimed

Bij Plastimed kunt u eenvoudig en snel stuwbanden bestellen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke interface en een eenvoudig bestelproces. U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen via een veilige betaalmethode. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat u uw stuwbanden snel in huis heeft en kunt gebruiken voor uw patiënten. Bestel vandaag nog bij Plastimed en maak uw werk in de zorg gemakkelijker en efficiënter.