Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Voetverzorging

Voetverzorging

Voetverzorging snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Productcategorieën
  • Er bestaan geen productcategorieën.
It seems we can't find what you're looking for.

Een complete verzorging van je voeten

Onze voeten worden dagelijks intensief belast en verdienen daarom de beste zorg. Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en aandoeningen, zoals sportblessures, eelt, wondzorg en massage. Onze voetverzorgingsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met podotherapeuten en dermatologen en bieden een complete verzorging van je voeten.

Professionele producten voor diverse doelgroepen

Onze voetverzorgingsproducten zijn geschikt voor diverse doelgroepen, zoals sporters, diabetici en mensen met overmatige eeltvorming. De producten worden veelvuldig gebruikt in pedicure- en fysiotherapiepraktijken, maar zijn ook zeer geschikt voor thuisgebruik.

Ruime keuze uit diverse voetverzorgingsproducten

Naast voetverzorgingsproducten zoals crèmes, zalven en balsems, bieden wij ook diverse medische hulpmiddelen zoals nageltangen, nagelvijlen en eeltschaven. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen zowel preventief als curatief worden ingezet. Bovendien hebben wij ook producten voor andere lichaamsdelen, zoals handen en benen, die je kunt gebruiken voor een complete verzorging van je lichaam.

Bestel nu jouw voetverzorgingsproducten bij Plastimed

Wil je jouw voeten goed verzorgen en pijnklachten voorkomen? Bestel dan nu jouw voetverzorgingsproducten bij Plastimed. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel geleverd. Zo kun je snel aan de slag met het verzorgen van jouw voeten en zorgen voor een gezonde en verzorgde uitstraling. Met Plastimed kies je voor kwaliteit en gemak.