Voor hulp en advies

0251 - 247233

Verband

Verband en wikkelmateriaal voor zorginstellingen, ziekenhuizen en in de EHBO-doos thuis. Bestel eenvoudig en snel verbandmiddelen in de shop van Plastimed.

Resultaat 1–30 van de 428 resultaten wordt getoond

Ruim assortiment verband en wikkelmateriaal

Verbandmiddelen worden dagelijks gebruikt door zowel professionals werkzaam binnen de zorg sector als huishoudens. Verband en wikkelmateriaal is onmisbaar voor ziekenhuizen, zorginstellingen, maar ook de verbanddoos thuis. Artsen, zorgverleners en families vertrouwen op het gebruiksgemak van ons uitgebreide assortiment bestaande uit eilandverband, filmverband, gipsverband, netverband, oogverband, snelverband, wondverband, zinklijmverband, buisverband, schuimverband, hemostatisch verband, hydrofiber verband, siliconenverband.

Onmisbaar in de verbanddoos

De meeste ongelukken gebeuren in en rondom het huis. Zorg dus voor een goed gevulde verbanddoos, zodat je over de juiste producten beschikt als je jezelf snijdt of een schaafwond van je kind moet behandelen. Bij Plastimed vind je onder meer steriel en niet-steriel verband voor diverse toepassingen. Vingerverband mag bijvoorbeeld zeker niet ontbreken in de EHBO-doos thuis of op het werk. Dit type verbandmiddel is licht absorberend en ademend.

Hoogwaardig verbandmiddel voor professioneel gebruik

Alle verbandproducten in het assortiment van Plastimed zijn van de hoogste kwaliteit. Je hebt onder andere de keuze uit merken als Hartmann, Molnlycke en Smith & Nephew. Ook voor iedere situatie in je praktijk of op de afdeling is geschikt verbandmiddel en wikkelmateriaal verkrijgbaar. Plaats gemakkelijk en snel je bestelling in de online shop van Plastimed.

Filteren

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering