Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Verband > Wondverband

Wondverband

Wondverband wordt gebruikt om wonden en huidaandoeningen af te dekken en te beschermen tegen bacteriën. De belangrijkste functie van wondverbanden is dus een optimale omgeving creëren voor de wondgenezing. Plastimed biedt een veelzijdig assortiment wondverband. Bestel snel en gemakkelijk wondverband bij Plastimed.

Filters

Steriel

Resultaat 1–30 van de 87 resultaten wordt getoond

Wondverband van hoge kwaliteit

Wondverband zorgt voor een veilige wondbescherming. De wond kan zo netjes genezen, wat de kans op littekenvorming verkleint. Wondverband is praktisch om zelf in huis te hebben en wordt daarnaast veel gebruikt in huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Optimale wondgenezing met wondverband

Wondverbanden zijn steriel en voorzien van een sterk absorptiekussen. Zelfklevend wondverband blijft niet aan de wond plakken. Dit type verband gebruik je voor een steriele behandeling van kleine verwondingen of voor postoperatieve wondverzorging. De hypoallergene kleeflaag is huidvriendelijk en irriteert de huid niet. Met een wondverband bevorder je de natuurlijke wondgenezing. Overmatig wondvocht wordt geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat de omliggende huid niet verweekt. Daarnaast blijft het wondoppervlak vochtig en zorgt het verband voor een normale wondtemperatuur. De bloedcirculatie naar de wond blijft zo optimaal. Er zijn verschillende soorten verbanden om uit te kiezen, afhankelijk van de fase van de genezing. Het antibacterieel wondverband vormt een barrière om infecties door micro-organismen te voorkomen.

Wondverband van de beste merken bij Plastimed

Ben je op zoek naar hoogwaardig wondverband voor thuis of op het werk? Bij Plastimed vind je de beste merken in het assortiment. Shop onder meer wondverband van Snögg gemakkelijk en snel online.