Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Verband > Vingerverband

Vingerverband

Voor het verbinden van vingers is vingerverband gebruiksklaar en gemakkelijk aan te brengen. Vingerverband werkt absorberend, beschermd de vinger tegen stoten en beperkt de patiënt niet te veel in dagelijkse bezigheden. Plastimed biedt een veelzijdig assortiment vingerverband. Bestel snel en gemakkelijk vingerverband bij Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering

Toont alle 2 resultaten

Vingerverband voor particulieren en professionals

Tijdens het koken, werken of als je aan het tuinieren bent: in je vingers loop je snel een snijwond of brandwond op. Met een vinger verband verzorg je de wond snel en deskundig. Bij Plastimed bestel je eenvoudig vingerverband, gazen, pleisters en andere nuttige verbandmiddelen voor thuis of op de praktijk.

Een vinger verband aanleggen

Bekijk de wond goed en desinfecteer hem voordat je een vinger verband aan gaat leggen. Je legt een steriel gaasje op de wond, waarbij je de verpakking gebruikt. Op deze manier raak je het gaasje zo min mogelijk aan. Een klein wondje kun je ook verzorgen met een pleister. Het aanbrengen van het vingerverband is heel gemakkelijk. Plaats het verband over het gaasje of de pleister en rol het naar beneden af. Je kan je hand ook met normaal verband verbinden, maar dit vereist wat meer moeite. Een vingerverband is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor thuisgebruik.

Vingerverband bestellen

Vingerverband is erg praktisch om in huis te hebben. Ook op het werk en in medische instellingen en praktijken wordt veel gebruikgemaakt van dit verband. Plaats direct je bestelling bij Plastimed, waar je de keuze hebt uit hoogwaardige merken als Snögg.