Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Verband > Buisverband

Buisverband

Buisverband is een eenvoudige oplossing voor het fixeren van wondverbanden. Het buisverband is elastisch, huidvriendelijk en geschikt voor een snelle en gemakkelijke verbandwisseling. Plastimed biedt een veelzijdig assortiment buisverband.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 75 resultaten wordt getoond

Ruime keuze uit buis verbanden

Een buisverband, ook wel netverband genoemd, is een elastisch, rondgewoven verband. Dit type verband bestaat uit één stuk en wordt aaneengesloten over het betreffende lichaamsdeel aangebracht. Plastimed biedt een veelzijdig assortiment buis verband. Bestel snel en eenvoudig buisverbanden bij Plastimed.

Verschillende toepassingen buisverband

Buisverband wordt veel gebruikt door specialisten, maar is ook onmisbaar in de verbanddoos voor thuis. Een buis verband wordt gebruikt voor fixatie, compressie en voor het verbinden van lichaamsdelen die wat lastiger te verbinden zijn. Doordat het verband uit één stuk bestaat, is het ideaal voor verbandfixatie voor alle soorten en maten wondbedekkers, zeker bij wonden op gewrichten. Ook kan het verband ingezet worden als drukverband op diverse lichaamsdelen, ook als ze moeilijker te verbinden zijn. De elastische structuur zorgt ervoor dat het verband goed op zijn plek blijft zitten.

Buisverbanden van kwaliteitsmerken bij Plastimed

Alle soorten verband in het ruime assortiment van Plastimed zijn van hoogwaardige kwaliteit. Je hebt onder andere de keuze uit buisverbanden van Lohmann & Rauser. Vul de EHBO-doos voor thuis of op de praktijk aan met de juiste wondverzorgingsproducten en verbanden en plaats direct jouw bestelling in de shop van Plastimed.

Filteren

Materiaal
Aantal stuks
Steriel