Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Verband > Snelverband

Snelverband

Een snelverband bestaat uit een combinatie van een wondkussen en zwachtel. De elastische zwachtel loopt langs beide kanten van het wondkussen, wat het makkelijk maakt om een wond snel en doeltreffend af te dekken. Bestel snelverband eenvoudig en snel online bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Snelverband voor diverse toepassingen

Het wondkussen en het gaas van een snel verband is sterk absorberend. Dit verband is zowel geschikt voor gebruik in de huisartsenpraktijk en medische instellingen als voor thuis. In de EHBO doos mag dit type verband dan ook niet ontbreken. Het aanleggen van een snelverband is een goede oplossing bij schrammen en andere kleine open en bloedende wonden. Zoals de naam al doet vermoeden is het verband snel aan te brengen en legt het direct druk op de wond. Ontsmet de wond en leg het wondkussen van het verband op de wond voordat je het met de zwachtels vastzet. Snelverbanden zijn steriel en aan te brengen zonder het wondkussen aan te raken.

Snelverband online kopen

Bestel je snel verband en andere verbandmiddelen in de webshop van Plastimed. Je hebt een ruime keuze uit verbandmiddelen van de hoogste kwaliteit, met A-merken als BSN en Mediware.