Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Verband > Filmverband

Filmverband

Filmverband snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 29 resultaten

Filmverband bestellen bij Plastimed: alles wat je moet weten

Ben je op zoek naar een flexibel en ademend verband dat ook nog eens waterbestendig is? Dan is filmverband misschien wel precies wat je nodig hebt. Filmverband is een dun en transparant verband dat gebruikt wordt om wonden af te dekken en te beschermen tegen water en bacteriën. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van kleine schaafwonden tot post-operatieve wondverzorging.

Hoe werkt filmverband?

Filmverband is gemaakt van een dunne, flexibele film die op de huid kleeft. Het verband is waterbestendig en ademend, waardoor het ideaal is voor het afdekken van wonden die beschermd moeten worden tegen water en vuil. Door de transparante film kan je de wond goed in de gaten houden zonder het verband te hoeven verwijderen.

Welke zorgprofessionals en afdelingen gebruiken filmverband?

Filmverband wordt veel gebruikt door zorgprofessionals zoals wondverpleegkundigen en huisartsen, maar ook door mensen die thuis wondverzorging uitvoeren. Het is geschikt voor het afdekken van diverse soorten wonden, waaronder post-operatieve wonden, schaafwonden en brandwonden. Filmverband is bovendien geschikt voor gebruik op gevoelige huid, bijvoorbeeld bij kinderen of ouderen.

Aanvullende informatie over filmverband

Naast filmverband heeft Plastimed ook een breed assortiment aan gerelateerde verbandmiddelen, waaronder eilandverband, gipsverband en kraamverband. Polsterwatten en snelverband behoren ook tot het assortiment. Als je vragen hebt over welk verband het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie, kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Plastimed. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.

Filmverband bestellen bij Plastimed: snel en makkelijk

Wil je filmverband bestellen bij Plastimed? Dat kan snel en eenvoudig via onze webshop. We bieden een ruime keuze aan filmverband in verschillende maten en vormen. Bovendien kan je bij ons ook terecht voor een breed assortiment aan gerelateerde producten, zoals eilandverband, gipsverband en kraamverband. Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur, dan verzenden wij je bestelling nog dezelfde dag. Zo heb je jouw filmverband snel in huis. Bestel nu en verzeker jezelf van een snelle en gemakkelijke oplossing voor wondverzorging.