Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Verband > Eilandverband

Eilandverband

Een eilandverband, ook wel eilandpleister genoemd, is een waterdichte en transparante pleister die zorgt voor een optimale wondgenezing. Het eilandverband is groot en wordt midden op de huid geplaatst. Bij Plastimed vind je verband van hoogwaardige kwaliteit in de online shop.

Eilandverband voor diverse verwondingen

Het eilandverband is zeer multifunctioneel en hierdoor een onmisbaar item in de EHBO-koffer. Je gebruikt eilandpleisters onder meer bij snijwonden en schaafwonden. Ook bij postoperatieve wonden wordt dit verband gebruikt. De eilandpleister wordt na een operatie op de wond geplakt en zorgt ervoor dat de wond hygiënisch blijft. Door het vochtige wondklimaat kan de wond netjes genezen en verklein je de kans op littekenvorming. Een eilandpleister is waterdicht, waardoor je er ook mee onder de douche kunt.

Eilandverband van A-merken

Heb je eilandverband nodig? Zowel thuis in de EHBO-doos als in medische instellingen wordt dit type verband veel gebruikt. Bij Plastimed koop je onder meer hoogwaardig eilandverband van merken als L&R, S&N en 3M. Je hebt de keuze uit diverse vormen en maten, zodat er voor ieder type wond een geschikt eilandverband te vinden is. Bestel gemakkelijk en snel online jouw eilandverband en andere verbandmiddelen.