Voor hulp en advies

0251 - 247233

Afzuiging

Er zijn diverse vormen van afzuiging die je nodig kunt hebben bij je werkzaamheden in de zorg. In het ruime assortiment van Plastimed vind je onder meer slijmzuigers, artikelen voor wonddrainage en vloerzuigers.

Filters

Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 63 resultaten wordt getoond

Afzuiging voor diverse toepassingen

Apparatuur voor het afzuigen komt op zo goed als iedere medische afdeling van pas. Hiermee werk je hygiënisch behoud je goed zicht tijdens ingrepen. Zo heb je onder meer de keuze uit een afzuig- en opvangsysteem voor het opvangen van bloed of overige vloeistoffen. Dit systeem kan naar wens worden geïmplementeerd op iedere afdeling. Door een breed scala aan accessoires kan je het systeem afstemmen op je eigen wensen en behoeftes. Een vacuümgetrokken en lekvrij systeem is eenvoudig en veilig in gebruik. Uitzuigslangen worden gebruikt om slijm uit de luchtwegen te verwijderen in combinatie met een steriele uitzuigkatheter die je aansluit op een zuigpomp.

Producten voor afzuiging bestellen

Alle producten voor afzuiging in het aanbod van Plastimed zijn van de hoogste kwaliteit. Kies uit kwaliteitsmerken als Askir, Medline en DCT. Bovendien biedt Plastimed een groot aantal producten voor afzuiging aan, waaronder afzuigbuizen, afzuigpotten, rookafzuiging en slijmzuigers. Plaats direct je bestelling in de webshop.

Filteren

Kenmerken
Aantal stuks
Steriel
Substantie