Voor hulp en advies

0251 - 247233

Afzuigbuizen

Afzuigbuizen worden gebruikt bij operaties en medisch behandelingen om oplosmiddelen en lichaamsstoffen die vrij komen af te zuigen. Dit is goed te realiseren met behulp van compacte flexibele afzuigbuizen. Bestel direct jouw afzuigbuizen bij Plastimed.

Afzuigbuizen voor medische toepassingen

In de zorg, chirurgie en tandheelkunde zijn soms apparaten nodig om afzuiging te creëren. Zo kan het nodig zijn om bloed, braaksel, speeksel of andere afscheidingen te verwijderen uit de luchtwegen of tijdens een operatie. Met afzuigpompen en afzuigbuizen uit het assortiment van Plastimed worden vloeistoffen effectief afgezogen.

Afzuigbuizen voor verschillende doeleinden

Afzuiging wordt onder meer gebruikt in de chirurgie. De afzuigbuizen zorgen voor de afvoer van bloed uit het gebied dat wordt geopereerd. Zo kunnen chirurgen goed zien wat ze aan het doen zijn. Ook kan afzuiging worden gebruikt na een intracraniële bloeding om bloed te verwijderen dat zich in de schedel heeft opgehoopt. Bij longhygiëne worden afzuigbuizen gebruikt om vloeistoffen uit de luchtwegen te verwijderen om zo de groei van micro-organismen te voorkomen. Met een speekselzuiger verwijder je als tandarts overtollig speeksel en kun je goed je werk uitvoeren. Afzuigapparatuur kan batterij-, elektrisch- of handbediend zijn.

Afzuigbuizen online bestellen

Afzuigbuizen en andere benodigdheden voor afzuiging bestel je online bij Plastimed. Kies uit merken als Omnident en Medline en profiteer van een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk het uitgebreide aanbod en plaats je bestelling in de online shop.