Voor hulp en advies

0251 - 247233

Zuigslangen

Zuigslangen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Toont alle 18 resultaten

Zuigslangen kopen bij Plastimed: de ideale oplossing voor afzuiging en wonddrainage

Ben je op zoek naar een betrouwbare zuigslang voor afzuiging en wonddrainage? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Onze zuigslang is een onmisbaar hulpmiddel voor zorgprofessionals in verschillende afdelingen en omgevingen. Of je nu werkt in een ziekenhuis, een verpleeghuis of een thuiszorginstelling, onze zuigslang biedt de oplossing voor het veilig en effectief afzuigen van lichaamsvloeistoffen en wondvocht.

Hoe werkt de zuigslang en waarvoor wordt het gebruikt?

De zuigslang van Plastimed is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om te voldoen aan de hoogste hygiënische normen. Het is een flexibele slang die wordt aangesloten op een vacuümpomp, waarmee lichaamsvloeistoffen en wondvocht worden afgezogen. De zuigslang wordt veel gebruikt bij operaties, in de intensive care, bij patiënten met longproblemen en bij het verzorgen van wonden. Onze zuigslang is geschikt voor eenmalig gebruik en wordt geleverd in verschillende maten.

Vind de juiste zuigslang en gerelateerde producten bij Plastimed

Naast de zuigslang bieden wij bij Plastimed ook een breed scala aan gerelateerde producten. Denk hierbij aan afzuigbuizen, slijmzuigers, wonddrainage systemen en medische hygiëne producten. Zo kun je bij ons terecht voor al jouw benodigdheden op het gebied van afzuiging en wonddrainage. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste hygiënische normen.

Bestel eenvoudig en snel jouw zuigslang bij Plastimed

Wil je een zuigslang kopen bij Plastimed? Dat kan gemakkelijk en snel via onze website. Je kunt onze zuigslang en gerelateerde producten online bestellen en betalen. Bestellingen worden snel en discreet verzonden, zodat je altijd op tijd bent voor jouw patiënten. Bij Plastimed staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste zuigslang en bij het beantwoorden van al jouw vragen.