Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Verzorging » Sportverzorging

Filters

Aantal stuks
12
1
1
1
Bevat latex
3
Lengte (in meters)
1
Maat
1
Merk
4
9
1
1
Steriel
15
Volume
1
3
1
1

Sportverzorging

Sportverzorging is vaak van toepassing in de praktijk van fysiotherapeuten. Na het sporten kunnen je spieren stijf of stram aanvoelen. Spierpijn wordt veroorzaakt door een ophoping van afvalstoffen, met name melkzuur, in je lichaam. Met de juiste verzorgingsmiddelen kun je de klachten verminderen, daarom vind je bij Plastimed een uitgebreid assortiment aan sportverzorging.

Verzorging bij spierpijn of overbelasting

Spierpijn is een heel normaal verschijnsel. Zeker als je een tijd inactief bent geweest of net begint met sporten, kan je hier (veel) last van krijgen. Weet dat je spieren sterker worden door de inspanning en je goed bezig bent. Om de klachten te verlichten kan je gebruikmaken van sportverzorgingsproducten. Een verkoelende gel zorgt ervoor dat de pijn verlicht en kan ook helpen ter preventie van spierpijn en overbelastingsklachten. Ook bij kneuzingen of verrekkingen kan je pijn verminderen met de juiste sportverzorgingsproducten. Een goede warming-up en cooling-down kan ervoor zorgen dat je minder last krijgt van je spieren. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld foamrollers zodat het melkzuur je spieren kan verlaten.

Sportverzorging bestellen

In het assortiment van Plastimed vind je sport verzorging voor thuisgebruik. Ook fysiotherapeuten doen er goed aan om producten voor sportverzorging te bestellen voor in de praktijk. Je hebt de keuze uit bekende en betrouwbare A-merken, zoals sportverzorging van Hartmann. Bestel direct online jouw gewenste producten.

Filteren

Aantal stuks
12
1
1
1
Bevat latex
3
Lengte (in meters)
1
Maat
1
Merk
4
9
1
1
Steriel
15
Volume
1
3
1
1