Voor hulp en advies

0251 - 247233

Folie

Folie snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Productcategorieën
Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 40 resultaten wordt getoond

Folie voor wondzorg: effectieve bescherming voor snelle genezing

Ben je op zoek naar de beste bescherming voor wonden? Dan is folie voor wondzorg het perfecte product voor jou! Dit type folie is ontworpen om wonden te beschermen en een snelle genezing te bevorderen. Bij Plastimed kun je dit product eenvoudig bestellen en profiteren van de voordelen van folie voor wondzorg.

Beschermt en bevordert de genezing van wonden

Folie voor wondzorg is een effectief product dat wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende soorten wonden. Het biedt bescherming tegen infecties en bevordert een snelle genezing. Zorgprofessionals en afdelingen die gebruik maken van dit product zijn onder andere de EHBO-afdeling en ziekenhuisafdelingen waar wondzorg wordt gegeven. Door gebruik te maken van folie voor wondzorg kan de patiënt snel herstellen en wordt het risico op infecties verkleind.

Aanvullende informatie over folie voor wondzorg

Folie voor wondzorg is verkrijgbaar in verschillende maten en kan gemakkelijk worden aangebracht op de wond. Het is een veelzijdig product dat gebruikt kan worden voor verschillende soorten wonden, zoals snijwonden, schaafwonden en brandwonden. Naast folie voor wondzorg biedt Plastimed ook andere verbandmiddelen en wondverzorgingsproducten aan, zoals fixatiefolie, verband en pleisters. Zo heb je alles wat je nodig hebt om de beste zorg te bieden aan patiënten.

Bestel jouw folie voor wondzorg eenvoudig online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je snel en eenvoudig folie voor wondzorg bestellen. Het bestelproces is makkelijk en je hebt jouw producten snel in huis. Zo kun je direct aan de slag met het bieden van de beste zorg aan jouw patiënten. Of je nu op zoek bent naar verbandmiddelen, fixatiefolie of pleisters, bij Plastimed ben je aan het juiste adres voor al jouw wondverzorgingsproducten. Bestel nu jouw folie voor wondzorg en ontdek zelf de voordelen!

Filteren

Materiaal
Aantal stuks
Steriel