Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging

Verzorging

Verzorging is essentieel in de zorgsector en verzorgingsproducten worden veel gebruikt door zorgverleners en verpleegkundige om patiënten te kunnen voorzien van de beste ondersteuning en worden gebruikt in zowel ziekenhuizen als privé klinieken en huisartsenposten. Ons aanbod verzorgingsmiddelen biedt een ruime keuze uit handverzorging, huidverzorging, wondzorg en omvat onmisbare producten die gebruikt worden voor onder andere voetverzorging, massage en sport behandelingen, maar ook natuurlijke gezondheids remedies.

Filters

Materiaal
Aantal laags
Steriel
Substantie
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 206 resultaten wordt getoond

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak

Verzorgingsproducten zijn onmisbaar voor verpleegkundigen, fysiotherapeuten en zorg specialisten en helpen naast bijvoorbeeld het afdekken van een wond, ook voor een geruststellend effect op de patiënt. Zo kan een massage snel de pijn van een lichaamsdeel verhelpen en kan een patiënt eindelijk kalmeren wanneer de juiste zorg is toegepast. Voor de verzorging van de patiënt bieden wij diverse producten zoals paraffine, bepanthen, braces, inlegzolen, nagelbeugels, gehwol en producten voor wondreiniging als wondspray en wondzalf.

Verzorgingsproducten online bestellen

Bij Plastimed bestel je online een compleet assortiment medische verzorgingsmiddelen zoals gezichtsverzorging, handcreme en verzorging voor diverse beten en steken. Fysiotherapeuten kunnen bij ons terecht voor trainingsmaterialen zoals foamrollers en massageballen, maar ook voor OXD massageproducten als massage olie, massage gel, massage balsem, massagezalf, hot stone massage, handdoekverwarmers, sportbalsem en sportcompressiekousen. Bent u op zoek naar medisch verzorgingsmateriaal dan bent u bij Plastimed aan het juiste adres.

Medische verzorging kopen

Bent u een medisch specialist en behandelaar van natuurlijke remedies, ook dan koop je alle verzorgingsbenodigdheden bij Plastimed. Met een ruime keuze uit aromatherapie, acupunctuur, dry needling, cupping, oorkaarsen, moxa, homeopathie en voedingssupplementen heb je bij Plastimed geen gebrek aan keuzevrijheid. Bestel gemakkelijk, snel en veilig verzorgingsproducten bij Plastimed.

Alleen de beste merken verzorgingsmiddelen

Plastimed levert een breed scala aan verzorgingsmiddelen en benodigdheden van alleen betrouwbare merken als OXD, Betadine, Hartmann, 3M, Smith&Nephew, Medline en Lift.

Medische verzorg materiaal kopen bij Plastimed

Je bent bij Plastimed aan het juiste adres voor verzorgingsbenodigdheden die bijdragen aan het verhelpen en kalmeren van de patiënt. Via onze webshop kunt u veilig betalen, en heeft u de mogelijkheid om direct of op rekening een bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt direct verwerkt in ons systeem en wordt zo snel mogelijk verzonden. Heeft u vragen over een product? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Niet tevreden over uw bestelling? U kunt binnen 14 dagen uw bestelling gratis terug sturen.

Filteren

Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Substantie
Uitvoering