Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Massage > Massageolie

Massageolie

Massageolie laat elke massage pas echt soepel verlopen. Bekijk de massageproducten in de shop van Plastimed en bestel direct de olie van je voorkeur.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 31 resultaten wordt getoond

Massageolie voor een soepele massage

Massage olie is ideaal om mee te masseren, omdat het de huid van het lichaam glad maakt. De huid is van nature stroef en dat kan tijdens het masseren wrijving veroorzaken. Daarom is massageolie aan te raden. Plastimed heeft een groot en divers aanbod voor je klaarstaan om uit te kiezen. In de shop zijn nog veel meer producten voor massage behalve oliën verkrijgbaar.

Massageolie voor klein- en grootverbruik

Ben je een professionele masseur, dan is het handig om massage olieën voor grootverbruik aan te schaffen, zoals vijf liter. Ben je kleinverbruiker of particulier, maar geef je regelmatig massages? Dan heb je e optie om slechts één liter massageolie te bestellen.

Beste kwaliteit verzekerd

Koop je je massage olie bij Plastimed, dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Het aanbod in de webshop bestaat namelijk uitsluitend uit kwaliteitsmerken. Zo heb je onder meer een ruime keuze uit massage producten van OXD. Ben je op zoek naar neutrale olie of heb je een voorkeur voor een speciaal aroma? Er is keuze genoeg, met onder meer amandelolie, arnicaolie en citroenolie.  Bestel massageolie rechtstreeks in de shop van Plastimed.