Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Massage > Massagegel

Massagegel

Een massage geeft rust in het hoofd, verbetert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen en heeft een positief effect op de weerstand. Met hoogwaardige massagegel geniet je van een ontspannende of verkwikkende massage. Neem direct een kijkje bij het uitgebreide assortiment van Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Toont alle 19 resultaten

Verschillende soorten massagegel

Er zijn diverse soorten massagegel met steeds weer andere eigenschappen om uit te kiezen. Zo verlicht, kalmeert en revitaliseert de massagegel met arnica-extract de huid. Deze massagegel is uitermate geschikt om na het sporten de spieren te laten ontspannen en zwelling te verminderen. Massagegel met citroen heeft een antioxiderende werking en kan onder meer de zichtbaarheid van littekens verminderen. Ook werkt het als huidreiniger, stimuleert het de bloedsomloop en verwijdert de citroen giftige stoffen extra effectief. Alle massagegels hebben een verzachtende werking, wat prettig is voor de handen van de masseur en de persoon die van de massage geniet.

Massagegel van kwaliteitsmerken

De hoogwaardige massagegel in het aanbod van Plastimed is vrij van parabenen, verrijkt met weldadige essentiële oliën en verzorgend voor de huid. Kies voor kwalitatieve massagegel van OXD voor thuis of in jouw massagepraktijk en plaats direct je bestelling. Neem ook een kijkje bij de andere producten voor massage.