Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal

Injectiemateriaal

Injectiemateriaal wordt gebruikt voor het injecteren en opzuigen van vloeistoffen. Je kunt bij Plastimed terecht voor vrijwel alle soort naalden, spuiten, injectiespuiten met naald al bevestigd en overige injectie toebehoren zoals naaldencontainers en naaldhouders.

Filters

Productcategorieën
Materiaal
Gauge
Steriel
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 418 resultaten wordt getoond

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak

Plastimed levert een breed assortiment aan injectienaalden, injectiespuiten<, naaldencontainers en naaldhouders, waarbij kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak de belangrijkste punten zijn. De injectiematerialen zijn conform de geldende ISO-normen gesteriliseerd en verpakt, zodat veilig gebruik in iedere medische setting gegarandeerd is en prikaccidenten worden voorkomen.

Naalden bestellen

Naalden worden eenmalig gebruik voor het injecteren en opzuigen van injectievloeistoffen. Medische naalden zijn holle metalen naalden bevestigd op een kunststof spuit. Naast diverse injectienaalden kun je bij Plastimed terecht voor infuusnaalden, veiligheidsnaalden, spinale naalden, epiduraal naalden, pennaalden, plexus naalden, dentale naalden, acupunctuur naalden, oog naalden, optreknaalden en naalden voor bloedafname.

Spuiten online bestellen

Spuiten zijn medische instrumenten die worden gebruikt voor het opzuigen en injecteren van vloeistoffen. Een injectiespuit is een glazen of kunststof cilindervormig buisje met aan de ene kant een conus en aan de andere kant een plunjer. In een medische werkomgeving staat veiligheid altijd voorop, en daarom vind je bij Plastimed spuiten met een Luer Lock of Luer Slip maar ook 2-delige en 3-delige injectiespuiten, spuiten met een catheter tip, en spuit toebehoren als spuitpompen.

Injectiespuiten met naald kopen

Bij injectiespuiten met naald wordt standaard een passende naald geleverd die kan worden bevestigd op de conus. Je bent bij Plastimed aan het juiste adres voor injectiespuiten met veiligheidsnaald, injectiespuiten zonder veiligheidsnaald en insulinespuiten.

Injectie toebehoren direct bestellen

Injectie toebehoren zorgen voor een veilige werkomgeving in de behandelruimte, poliklinieken, op de OK en in privéklinieken. Ons complete assortiment injectie accessoires bestaat uit onder anderen afsluitdopjes, injectie ampullen, naaldhouders, natriumchloride en naaldencontainers.

Alleen de beste merken injectiematerialen

Plastimed levert een breed scala aan injectiemateriaal en toebehoren alleen betrouwbare merken als B.Braun, BD, Hartmann, Mediware, Sharpsafe en Sharpsguard.

Injectiematerialen kopen bij Plastimed

Je bent bij Plastimed aan het juiste adres voor injectienaalden, injectiespuiten en injectie toebehoren die bijdragen aan een veilige en gebruiksvriendelijke behandeling. Via onze webshop kunt u veilig betalen, en heeft u de mogelijkheid om direct of op rekening een bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt direct verwerkt in ons systeem en wordt zo snel mogelijk verzonden. Heeft u vragen over een product? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Niet tevreden over uw bestelling? U kunt binnen 14 dagen uw bestelling gratis terug sturen.

Filteren

Materiaal
Aantal stuks
Gauge
Steriel
Uitvoering