Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Naalden > Plexusnaalden

Plexusnaalden

Plexusnaalden worden gebruikt bij plaatselijke anesthesie. Bij plexus anesthesie worden één of meer zenuwen verdoofd. Deze plaatselijke verdoving maakt een deel van het lichaam gevoelloos, zoals een arm of been. In de webshop van Plastimed vind je plexus naalden van verschillende A-merken.

Verdoving met plexusnaalden

Met plexusnaalden kan je als arts een bepaald gebied in het lichaam verdoven door de zenuwknoop die hiernaartoe loopt tijdelijk uit te schakelen. Dit doe je door met een scherpe plexusnaald een verdovingsmiddel rond de zenuwen in te spuiten. Deze steriele naald wordt bijvoorbeeld ingebracht in de hals, in de oksel of boven het sleutelbeen voor een operatie aan de arm. Bij een operatie aan het been wordt de verdovingsprik ingebracht aan de achterkant van het bovenbeen of in de lies. De plexusnaalden zijn voorzien van lasermarkeringen aan weerszijden van de naald voor optimale stabiliteit van de canule. De ultrasound reflectoren zorgen ervoor dat een dieper liggende zenuwblokkade beter zichtbaar wordt onder een stijle hoek met behulp van ultrasound.

Plexusnaalden van kwaliteitsmerken

Bij Plastimed koop je professionele medische producten van de hoogste kwaliteit. De injectienaalden van B. Braun en Pajunk zijn steriel, vlijmscherp en praktisch in gebruik. Plaats direct jouw bestelling voor injectiemateriaal.