Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Naalden > Veiligheidsnaalden

Veiligheidsnaalden

Veiligheidsnaalden zijn voorzien van een SmartSlip technologie welke zorgt voor een veilige aansluiting op de luer slip spuiten. Er zijn meerdere soorten veiligheids- en beschermingsmechanismen. Welk systeem wordt gebruikt hangt af van de doelgroep, de toepassing en de situatie. Ook zit er een integrale veiligheidskap vast aan de naald. Na het gebruik van de naald sluit je de veiligheidskap waarna deze permanent vergrendeld is en veilig kan worden weggegooid. Plastimed biedt een ruim assortiment veiligheidsnaalden van topmerken als BD en Sol-Care. Bestel direct jouw veiligheidsnaalden bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Gauge
Steriel

Resultaat 1–30 van de 43 resultaten wordt getoond

Minder prikaccidenten met veiligheidsnaalden

Een veiligheidsnaald is voorzien van een veiligheidssysteem, zodat de naald volledig afgeschermd kan worden na het prikken. Dit vermindert het risico op een prikaccident. Bij Plastimed shop je allerlei soorten naalden voor professioneel gebruik.

Veilige injecties met veiligheidsnaalden

Met een veiligheidsnaald zorg je voor een veilige en eenvoudige injectie. Deze medische hulpmiddelen zijn voorzien van een ingebouwd veiligheidsmechanisme, dat medewerkers in de zorg beschermt tegen prikaccidenten. Sinds 2012 is er een verbod op recappen, het terugplaatsen van doppen en naalden. Daarnaast is het gebruik van veiligheidsnaalden en een geschikte naaldencontainer verplicht. Het vergrendelingsmechanisme van de veiligheidsnaald biedt een optimale bescherming tegen verwondingen door een naaldenprik en is zeer eenvoudig in gebruik. Na het prikken schuif je het kapje over de naald heen voordat je hem weggooit. De steriele naalden zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Veiligheidsnaalden van hoogwaardige merken

De veiligheidsnaalden die je eenvoudig in de online shop van Plastimed koopt zijn uitsluitend van A-merken als BD en Sol-Care. Deze naalden zijn altijd steriel en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Neem ook een kijkje bij het andere injectiemateriaal. Zo haal je alles in huis om jouw werk goed en veilig uit te kunnen voeren.