Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Naalden > Dentale naalden

Dentale naalden

Dentale naalden dienen op een capsule spuit geplaatst te worden waarin capsules met vloeistof geplaatst kunnen worden. De scherpe punt van een dentale naald minimaliseert de pijn en ongemak van de patiënt wanneer een injectie geplaatst wordt. Dentale naalden zijn zowel geschikt voor geleidingsanesthesie als infiltratieanesthesie en zijn verkrijgbaar in korte en lange maten. Bestel direct dentale naalden bij Plastimed.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Injectienaalden voor tandartsen

In de webshop van Plastimed heb je de keuze uit dentale naalden in verschillende vormen en maten. Zo zet je als tandarts eenvoudig en gericht een verdoving en beperk je het fysieke ongemak voor je patiënten. Bekijk direct het ruime assortiment van Plastimed.

Injectienaalden voor geleidingsanesthesie en infiltratieanesthesie

Bij geleidingsanesthesie wordt de verdovingsvloeistof op een plek ingespoten. Dit zorgt ervoor dat vanaf dat punt een zenuw blokkeert. Dit wordt veel gebruikt in de onderkaak, omdat het mogelijk is om met één injectie meerdere kiezen en het tandvlees te verdoven. Waar geleidingsanesthesie zich richt op het blokkeren van pijnprikkels rond de zenuwstam,werkt infiltratieanesthesie doordat het verdovingsmiddel zich door diffusie door het omringende weefsel verspreidt voor het de zenuwuiteinden bereikt. Dit is de meest toegepaste vorm van anesthesie bij behandeling in de bovenkaak. Met de injectie naalden uit het assortiment van Plastimed ben je perfect uitgerust voor elke patiënt en iedere situatie.

Extra scherpe dentalenaalden

Door te kiezen voor kwaliteit, beperk je de pijn en het ongemak voor je patiënten. Plastimed verkoopt alleen medische apparatuur en benodigdheden van de allerhoogste kwaliteit en de beste merken. Bestel direct online dentale naalden en overig injectiemateriaal voor jouw praktijk.

Filteren