Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home » Winkel » Injectiemateriaal » Naalden » Infuusnaalden

Infuusnaalden

Infuusnaalden worden gebruikt voor het toedienen van vocht, medicatie of bloed via de perifere vaten (aders). Hiervoor kunnen verschillende soorten infuusnaalden gebruikt worden; flexibele kunststof canules, Midline katheters en vleugelnaalden. Wanneer de infuusnaald is ingebracht wordt deze aangesloten op een infuussysteem welke vervolgens wordt verbonden aan een infuuspomp. Plastimed biedt een ruim assortiment injectienaalden van topmerken als BD en B.Braun. Bestel direct jouw injectie materiaal bij Plastimed.

Resultaat 1–18 van de 26 resultaten wordt getoond

Infuusnaalden voor veilig gebruik

Een scherpe infuusnaald maakt het gemakkelijk om zo pijnloos mogelijk een infuus bij een patiënt te plaatsen. De veneuze katheter wordt ingebracht via de perifere vaten. Na het inbrengen van de infuusnaald sluit je deze aan op een infuussysteem. Plastimed levert infuusnaalden van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de Europese wetgeving inzake veilig prikken.

Een infuus prikken

Over het algemeen gaat het infuus in de onderarm of handrug. Bij moeilijk te prikken aderen is het ook mogelijk dat de infuus naalden in de plooi van de elleboog worden aangebracht. Hier is het bloedvat groter. Ten slotte is het bij hoge uitzondering mogelijk om het infuus via de voet aan te leggen. Er zijn dus meerdere manieren om een infuus aan te leggen en er zijn dan ook allerlei verschillende soorten en maten infuusnaalden. De verschillende maatvoeringen worden aangegeven met een specifieke kleur, zoals roze, blauw, geel of groen.

Infuusnaalden kopen

Naalden voor het infuus bij jou op de afdeling of in de praktijk shop je in een handomdraai bij Plastimed. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment van infuusnaalden van de hoogste kwaliteit, met A-merken als BD en B. Braun. Neem een kijkje bij al het injectiemateriaal en plaats direct je bestelling.

Filteren

Aantal stuks
1
1
24
Gauge
3
2
2
7
5
5
2
Kleur
Merk
13
12
Naaldlengte
2
5
2
3
4
7
2
Steriel
25