Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Naalden > Injectienaalden

Injectienaalden

Injectienaalden zijn disposable naalden die eenmalig worden gebruikt voor het injecteren van vloeistoffen. De injectienaald kan diverse lengtes en diktes hebben welke afhankelijk is van de toepassing en vloeistof die wordt geïnjecteerd. Plastimed biedt een ruim assortiment injectienaalden van topmerken als B.Braun, BD en Neopoint. Bestel direct jouw injectienaalden bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Gauge
Steriel

Resultaat 1–30 van de 78 resultaten wordt getoond

Professionele injectienaalden bestellen bij Plastimed

Met een injectienaald kun je eenmalig vloeistoffen in het menselijk lichaam injecteren. Plastimed biedt injectienaalden in verschillende lengtes en diktes aan, zodat je altijd de juiste naald voor de gewenste toepassing en vloeistof aanschaft. Daarnaast vind je in de webshop uitsluitend topmerken als B.Braun, BD en Neopoint terug.

Toepassing van de injectienaald

De injectienaald is een holle naald. Door de naald op een injectiespuit te plaatsen, kun je zowel bloed of andere vloeistoffen afnemen als aan het lichaam toedienen. De naalden worden steriel verpakt. Dit betekent dat de injectienaald geen bacteriën bevat, waardoor je niet ziek wordt van het medische hulpmiddel. De injectienaald kan slechts eenmaal worden toegepast.

Het materiaal van de injectienaald

Injectie naalden worden gemaakt van een metalen holle naald die op een kunststof Luer-lock conus worden geplaatst. Het chirurgisch metaal maakt de naalden sterk en hygiënisch en de naalden zijn eenvoudig te reinigen. Chirurgisch staal is minder solide dan titanium, maar titanium injectienaalden worden niet meer vervaardigd gezien de kostbaarheid van het materiaal.

Diverse soorten naalden bij Plastimed

Bij de injectienaald heb je de keuze uit meerdere varianten, zoals de intraveneuze, intramusculaire, subcutane en intracutane injectienaalden. Bekijk direct het aanbod aan naalden voor injectie in de webshop van Plastimed.