Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Spuiten > Injectiespuiten

Injectiespuiten

Een injectiespuit is een cilindervormig buisje dat gemaakt is van glas of kunststof, met aan de ene kant een plunjer en aan de andere kant een conus. Voor het injecteren van vloeistoffen zijn er verschillende soorten en maten injectiespuiten. Plastimed biedt een ruim assortiment injectiespuiten. Bestel direct jouw injectiespuiten bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Gauge
Steriel

Resultaat 1–30 van de 46 resultaten wordt getoond

Injectiespuiten kopen bij Plastimed

De injectiespuit is een handig hulpmiddel binnen de medische wereld. Met de injectienaalden is het mogelijk om een vloeistof toe te dienen, bijvoorbeeld in een spier of een ader. Plastimed beschikt over een uiteenlopend aanbod aan spuiten voor iedere vorm van injectie toediening.

Werkwijze van de injectiespuit

De injectiespuit omvat een kunststof of glazen cilindervormig buisje met aan de ene zijde een conus en aan de andere zijde een plunjer. Op de conus is een tip aanwezig, waaraan de injectienaald kan worden geplaatst. De plunjer is veelal van kunststof gemaakt. Door middel van de plunjer haal je de toe te dienen vloeistof uit het reservoir, om het vervolgens in het lichaam te spuiten.

Verschillende maten injectiespuiten

Voor het injecteren van vloeistoffen biedt Plastimed diverse soorten en maten injectiespuiten aan, zoals de BD Posiflush in drie, vijf en tien milliliter en de Mediware spuit van een milliliter met LDS. Ook beschikt Plastimed over tweedelig en drie-delige inspectiespuiten.

Filteren

Aantal stuks
Gauge
Steriel